Transgender of intersekse ⚧

50% korting

Als je transgender ben of als intersekse bent geboren, dan leg je jezelf soms beperkingen op. Een dagje naar de sauna of naar een massage? Nee, dat doe je niet zomaar even. Vaak draait het er om wat anderen van je zouden denken, waardoor je niet goed jezelf durft te zijn. Voor een fijne massage maakt het natuurlijk totaal niet uit wat je gender is. Een massage is voor iedereen even fijn, dan kan toch geen verrassing zijn?

 

Ervaring

Wellicht fijn om te weten dat ik ervaring heb met massages geven aan transmannen, transvrouwen en mensen die als intersekse zijn geboren. Het is voor mij niets vreemds of onbekends. 

 

Welkom

Ik krijg wel vaker de vraag of men welkom is voor een massage. Ik ben van mening dat je het niet hoeft te vragen en zelfs niet vooraf hoeft aan te geven. Ik masseer mensen, thats it. Voel je meer dan welkom!

 


50% korting

Om duidelijk te maken dat je gender er totaal niet toe doet en nog duidelijker te maken dat je van harte welkom bent, bied ik je een free flow massage van 60 of 90 minuten aan in mijn praktijk met 50% korting. Ik hoop dat hierdoor de drempel wat lager voor je wordt om voor een massage te kiezen.

 

Free flow massage

Je komt op bezoek voor de Free flow massage van 60 of 90 minuten. Dit is een intuïtieve massagevorm, die steeds verder op je wordt afgestemd.

Voorwaarden

Je bent een nieuwe cliënt en minimaal 18 jaar

De massage is in mijn praktijk

Je bent transgender of intersekse.

Niet te combineren met andere acties of (introductie)kortingen, de hoogste korting is 50%.

 

Reserveren

Een afspraak maken voor dit mooie aanbod kan online. Gebruik hiervoor altijd de onderstaande knop, zodat je van dit aanbod  gebruik kan maken.


Deel deze actie met anderen

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden