Korhoenstraat Nijmegen

Een massagetherapie en coaching praktijk in je eigen straat. Dat is superfijn, wist je dat nog niet? Je gaat thuis onder de douche, badjas aan en je loopt zo naar nummer 39 voor een fijne massage. Na afloop ben je ook zo weer thuis, fijner kan gewoon niet! Toch is het ook soms een drempel, want de masseur en coach is je buurman en buurtgenoot, die je ook in het dagelijkse leven tegenkomt, bijvoorbeeld als er een pakje is bezorgd of bij de supermarkt om de hoek. Laat dat geen obstakel zijn, want enkel in de praktijkruimte ben ik je masseur en coach, zeker niet in de supermarkt. Wat je deelt blijft altijd 100% vertrouwelijk. Je bent meer dan welkom!

Even rondkijken?

Wil je een keer mijn praktijk bewonderen? Laat het even weten, want dat kan en mag altijd. We moeten het wel even plannen op een moment dat ik geen massage aan het geven ben.

Intakegesprek

Wil je naast kijken ook even vertrouwelijk kletsen over wat ik voor je kan betekenen en wat massagetherapie en coaching voor je kunnen doen? Ook dat is zeker mogelijk, maak gerust een afspraak.

Voorwaarden

  • Het aanbod is enkel geldig op mijn praktijklocatie.
  • Je bent aantoonbaar 18 jaar of ouder
  • Niet te combineren met andere acties of kortingen, zoals de introductiekorting.

Korting voor bewoners

Ik bied je een leuke introductiekorting als medebewoner van de Korhoenstraat in Nijmegen. Door mijn praktijk aan huis staat er vast een keer een auto extra in de straat, staat er een fiets tegen je hek, bellen mensen een keer bij je aan of worden er pakketjes bij je afgeleverd als ik niet thuis ben of aan het masseren ben. Neem contact op als je interesse hebt in een fijne massage in je eigen straat, dan doe ik je een leuk aanbod!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.