Hulp bij goede voornemens

Advies en een mooi aanbod

Haal jij ze wel?

Goede voornemens, haal jij ze wel? Of ben jij -net zoals de meeste mensen- in februari alweer vergeten wat ze waren, wat je doel was en hoe je ze ging bereiken? Wist je dat massagetherapie en coaching je kunnen helpen om je goede voornemens kracht bij te zetten? Het simpelweg delen van je voornemens geeft al 50% meer kans op slagen! 

 

2022

 Maak jij goede voornemens en haal je ze ook nooit? Dan is het wellicht tijd om het in 2022 anders aan te pakken. De meeste goede voornemens hebben namelijk altijd betrekking op jezelf en daar is juist waar massagetherapie en coaching het verschil kunnen maken. Beter in je vel, goed voor jezelf zorgen en meer van deze voornemens, ze sluiten perfect aan. 

 


Samen

Wil jij in 2022 aan je goede voornemens werken en een vele grotere kans van slagen hebben? Beter zorgen voor jezelf en jezelf ook eens op de eerste plaats zetten? Het kan echt en samen met mij sta je er niet alleen voor. Hoe mooi zou het zijn als je stap voor stap dichter bij je doel komt, zonder in februari te vergeten waar het ooit allemaal om te doen was?

 

Reden

Zet de eerste stap en neem contact met me op. Deel je voornemens en vertel me niet alleen wat je voornemens zijn, maar vertel vooral ook waarom ze er zijn. Alle voornemens hebben een achterliggende reden en die is het belangrijkste van allemaal. Laat me je helpen. Ik geef je een passend advies en doe je een heel mooi aanbod. Maak van 2022 een top jaar!

 

Voorwaarden

  • Het aanbod is enkel geldig op mijn praktijklocatie.
  • Je bent aantoonbaar 18 jaar of ouder
  • Niet te combineren met andere acties of kortingen, zoals de introductiekorting.

Aanmelden

100% vertrouwelijk, maak je geen zorgen. Je krijgt een reply op het mailadres dat je hebt doorgegeven. Ik geef je een advies wat ik voor je kan betekenen en daarbij doe ik je ook een heel mooi aanbod.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.