De bezige bij 🐝

50% korting

Ben jij altijd druk en bezig en kan je maar moeilijk tot rust komen? Dan kan een massage echt uitkomst bieden. Massagetherapie is een soort van schakelaar, het zet alles even bij je uit, waardoor ook jij een keer volledige ontspanning kan ervaren.

  

Lichamelijk

Is stilzitten voor jou niet mogelijk, ben je altijd in de weer en druk met van alles en nog wat? Soms is het vluchten voor de ontspanning, want als je druk bezig bent dan hoef je nergens anders aan te denken en lijken problemen naar de achtergrond te verschuiven. Er is altijd wel weer iets anders om te doen.

 

Druk in je hoofd

Stoppen je gedachten nooit en ben je in je hoofd altijd bezig met wat er nog moet gebeuren? Dat kan ook heel erg vermoeiend zijn. Het maakt dat je echt niet kan ontspannen. Je gedachten malen maar door, ook als je in bed ligt. Soms kan je er zelfs niet van slapen, het is een sneltrein die niet stopt.

 

Combinatie

Vaak is het bij een bezige bij een combinatie. Je bent lichamelijk druk en als er eindelijk ruimte is voor ontspanning, dan begint je hoofd met malen. Het is het een of het ander, maar echte ontspanning…. Je weet niet eens hoe dat voelt. Ontspanning is totaal iets anders dan slapen.

 


Een leuke actie

Speciaal voor een bezig bij zoals jij, een leuke actie. Ik geef je 50% korting op een massage van 90 minuten. Je kunt hierbij kiezen uit de free flow massage, de ontspannende massage of de combinatie massage. Laat mij je helpen om te ervaren wat echte rust en ontspanning is.

 

Ontspanning

Een massage met maar een doel: Ontspanning. Even helemaal de aandacht voor jezelf.

Free Flow Massage

Geen plan, geen doel, maar een massage die als vanzelf gaat en steeds verder op jou wordt afgestemd.

Combinatie

Klassieke massage van nek, schouders en rug, met aansluitend een ontspannende massage voor de rest. 


Voorwaarden

Je bent een nieuwe client en minimaal 18 jaar

Je bent een bezige bij 🐝

De massage is in mijn praktijk

Niet te combineren met andere acties of (introductie)kortingen, de hoogste korting is 50%.

Reserveren

Een afspraak maken voor deze leuke actie kan online. Gebruik hiervoor altijd de onderstaande knop, zodat je van de 50% korting gebruik kan maken.


Deel deze actie met anderen

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden