Aromatherapie Massage

90 minuten voor de prijs van 60 minuten

Dit is een ontspannende massage, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een aantal speciale soorten massageolie. Je beleeft steeds weer een andere geur, die gepaard kan gaan met bepaalde gevoelens of emoties. Geuren zijn namelijk verbonden aan je gevoel en aan je herinneringen, vandaar dat een bepaalde geur van alles bij je kan oproepen of losmaken. Deze massage is een aparte belevenis, soms een reisje door je verleden als de geuren je herinnering raken. Het kan je even terugvoeren naar een bepaalde gebeurtenis, zoals een mooie vakantie. Deze massage kan best emotioneel zijn en verschillende gevoelens bij je oproepen. Het is vooraf niet te voorspellen, want het werkt bij iedereen anders. 

 

De geuren die ik gebruik kunnen wisselen. Ik maak gebruik van een aantal soorten speciale massageolie. Soms zijn die koud, soms warm van temperatuur. Deze hoge kwaliteit oliën hebben bijzondere geur combinaties. Dit maakt van deze aromatherapie massage een bijzondere mooi beleving met een bijzonder effect, dat vooraf eigenlijk niet te voorspellen is. Ieder mens reageert anders op geuren. Wat sommige heel fijn vinden, geeft bij anderen juist weer een emotionele reactie. Er kunnen ook best wat geurtjes bijziten die je niet lekker vindt ruiken. Hoe dan ook, de combinatie van een massage met daarbij de verschillende aroma's, maakt van deze massage iets bijzonders.

 


Actie

Deze mooie en bijzondere massage bied ik aan in 90 minuten, maar je betaald het tarief van 60 minuten. Die actie is voor bestaande cliënten.

 

Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Voorwaarden

De massage is in mijn praktijk

Je hebt nog niet eerder van deze actie gebruik gemaakt.

Niet te combineren met andere acties of kortingen.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor deze leuke actie doe je middels onderstaande knop. Op die manier maak je gebruik van het actietarief, waarbij je maar voor 60 minuten betaald voor een massage van 90 minuten.