Acties

Welkom op mijn actiepagina. Deze acties zijn bedoeld om massagetherapie en coaching te promoten. Soms voor een bepaalde doelgroep, soms tijdelijk en andere weer doorlopend. Soms ook gewoon gek, juist omdat het zo leuk is. Lees de afzonderlijke voorwaarden bij iedere actie. Al deze acties staan op zichzelf, combineren van de verschillende acties of kortingen is niet mogelijk.

 

Hulp bij goede voornemens

Advies en een mooi aanbod

Het is er weer tijd voor. De goede voornemens voor 2022, die je na een maand alweer vergeten bent. Ik wil je aanbieden om jou te helpen met je voornemens met advies en een mooi aanbod.


Korhoenstraat Nijmegen

Leuk aanbod voor straatgenoten

Een massagetherapie en coaching praktijk in je eigen straat. Dat is superfijn, wist je dat nog niet? Je bent meer dan welkom en ik heb een leuk aanbod voor je als medebewoner van de Korhoenstraat.


Gratis voor mensen uit de zorg

Kom gratis even opladen

We weten allemaal dat de mensen in de zorgsector helemaal overlopen. Je gaat moe naar bed, maar wordt zeker niet uitgerust wakker. Kom maar even opladen met een fijne massage. 


Vriendinnen massage

50% korting

Samen op bezoek en beide een massage van 60 minuten in aanwezigheid van de ander. Superfijn om samen te doen en dan ook nog met 50% korting op het massagetarief.


Er komen regelmatig nieuwe acties bij en er vallen ook weer acties af. Had jij een leuke actie gezien en is die nu net verdwenen? Neem dan even contact met me op.