Acties

Welkom op mijn actiepagina. Deze acties zijn bedoeld om massagetherapie en coaching te promoten. Soms voor een bepaalde doelgroep, soms ook gewoon gek, juist omdat het zo leuk is. Lees de afzonderlijke voorwaarden bij iedere actie. Al deze acties staan op zichzelf, combineren van de verschillende acties of kortingen is niet mogelijk. 

Jongeren 18 t/m 25

50% korting

Ook op jongere leeftijd is een massage iets fantastisch. Een moment helemaal voor jezelf, hoe fijn zou dat zijn? In de leeftijd van 18 t/m 25 veranderd er veel in je leven. Daarnaast kan deze periode in je leven ook heel erg druk zijn. Studie, social, party, baantje, familie en ga zo maar even door. Slapen en tijd voor jezelf? Welnee, dat zet je helemaal onderaan je lijstje, tot het moment dat het echt niet meer gaat. 

Transgender of intersekse

Gratis massage

Als je transgender of intersekse bent, dan leg je jezelf soms beperkingen op. Een dagje naar de sauna of naar een massage? Nee, dat doe je niet zomaar even. Vaak draait het er om wat anderen van je zouden denken, waardoor je niet goed jezelf durft te zijn. Voor een fijne massage maakt het natuurlijk totaal niet uit wat je gender is. Een massage is voor iedereen even fijn, dan kan toch geen verrassing zijn? Kom het ervaren!

Dunne mensen

Gratis massage

Als je een erg dunne en tengere lichaamsbouw hebt, dan kies je niet zo snel voor een massage. Gek eigenlijk, want je lichaamsbouw doet er totaal niet toe. Een massage lukt altijd, ook als je erg dun en tenger bent. Ik merk vaak dat erg dunne mensen een vorm van lichamelijke schaamte kennen, waardoor er een drempel ligt om voor een massage te kiezen. Niet nodig, je bent meer dan welkom!


De acties zijn tijdelijk en te reserveren zolang ze op deze pagina staan vermeld. Wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden