Hoe werkt het

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage aan huis kan helaas niet online worden gereserveerd. Ik moet rekening houden met mijn reistijd en de massage afspraken in mijn praktijk. Afhankelijk van je adres moet ik tijd reserveren om naar je toe te komen en weer terug te reizen. Voor een afspraak voor een massage aan huis neem je altijd eerst contact me op, dan plannen we samen iets in.

 

Tarieven aan huis

Een massage aan huis kost mij extra tijd. Daarnaast maak ik natuurlijk ook reiskosten. Vandaar dat het tarief voor de massages aan huis net iets hoger ligt. Voor afstanden boven de 25 kilometer bereken ik € 0,25 per kilometer. Ik hanteer een maximale reistijd van 1,5 uur. Je mag altijd vooraf vragen wat de kosten zijn voor een massage aan huis op jouw adres en of het lukt om bij je op bezoek te komen.

 

Moeilijk te bereiken

Stel je woont midden in het centum, waar ik niet met de auto redelijkerwijze in de buurt kan komen of parkeren is een dilemma. Je woont 4 hoog en er is geen lift of het is meer dan 1,5 uur reizen....  dan is een massage aan huis natuurlijk geen doen. Ik moet redelijk dichtbij kunnen parkeren en niet al te ver moeten lopen met alle spullen die ik bij me heb, want ik heb echt veel bij me.

 


Ruimte

Ik heb ruimte nodig om mijn massagetafel op te zetten en moet er ook omheen kunnen lopen. Toegang tot een stopcontact is noodzakelijk. Mocht je geen aparte ruimte hebben dat lukt het ook prima in de woonkamer, evt help ik je met wat plaats te maken voor de massagetafel.

 

Temperatuur

Zorg dat de ruimte voor jou een prettig en warme temperatuur heeft. Schroef de thermostaat vooraf op tot minimaal 25 graden of hoger! Liever iets te warm dan te koud. Is het een super warme dag, dan is wellicht omboeken naar mijn praktijk handiger ivm de airco.

 

Massageolie

Ik ben zeer voorzichtig met de massageolie, maar toch kan het zo zijn dat er wat massageolie op de ondergrond terecht zal komen. Je moet zelf zorgdragen voor een ondergrond waarop de massagetafel kan staan, ik ben niet verantwoordelijk voor vlekken op je vloer of vloerbedekking.

 


Uitkleden

Je kunt je geheel uitkleden waar ik bij ben, vind je dat niet prettig dan doe je dat even ergens anders en sla je een handdoek om je heen. Ik kleed mezelf ook om in jou aanwezigheid, als je dat vervelend vindt, zeg het even, dan doe ik dat pas terwijl je op de tafel ligt.

 

Privacy

Zorg er ook voor dat je voldoende privacy hebt. Je ligt blootgewoon op de massagetafel, dat is niet handig als iedereen naar binnen kan kijken of er plotseling iemand onverwacht naar binnen komt lopen. Natuurlijk mag er wel iemand bij aanwezig zijn.

 

Toilet en douche

Het kan zijn dat ik je vraag of ik even kort gebruik mag maken van je douche na afloop van de massage, vooral als ik een lange terugreis heb of door moet naar een volgende afspraak. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat ik van je toilet gebruik maak.

 


Massages aan huis

Dit zijn de massages die ik aanbied bij je thuis

Workshops aan huis

Dit zijn de workshops die ik aanbied bij je thuis

Extra hulp nodig

Als je extra hulp nodig hebt voor of na een massage.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden