· 

Massages en workshops aan huis

Vanaf vandaag zijn de massages en workshops aan huis ook online te reserveren. Het was best even wat veranderen qua inrichting van het systeem en website, zie mijn vorige blog, maar het werk allemaal goed! Als je nu via de afspraak knop een afspraak wilt maken, dan staan de massages en workshops helemaal onderaan de lijst. Verder hebben alle massages de toevoeging 'Praktijk' of 'Aan huis' gekregen, zodat het lekker duidelijk blijft. 

 

Tarieven aan huis

De tarieven aan huis liggen €10,00 hoger dan de massages in mijn praktijk. ik moet zoveel inpakken en uitpakken, daar ben ik echt wel even mee bezig.

Reiskosten

Met de huidige brandstof prijzen heb ik ervoor gekozen om altijd €0,25 per km te rekenen. Dit voor de heen en de terugreis.

 


Reserveren via de massage pagina

Als je op de pagina van een specifieke massage of workshop zit en je wilt deze reserveren, dan krijg je altijd een beknopt overzicht van de mogelijkheden in mijn praktijk en bij je thuis. Zie onderstaand voorbeeld van de free flow massage.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de massages en workshops aan huis? Kijk gerust eens op de specifieke pagina hiervoor op de website

Organiseren

Nu alleen zelf nog even wennen dat er ook reserveringen kunnen binnenkomen voor massages en workshops aan huis. Ik heb dan wel onze auto nodig, dus als die in de garage staat of in gebruik is, dan moet ik wel de agenda op tijd bijwerken.