· 

Gratis massage acties

Mijn massage acties zijn vooral gericht op mensen in de samenleving die normaliter niet zo snel voor een massage kiezen. Door meer dan 10 jaar ervaring weet ik als geen ander wat aanraking, aandacht en een massage voor een mens kan doen en betekenen. Het kriebelt bij mij altijd als ik iemand goed zou kunnen helpen, maar die ander er geen gebruik van maakt. Ik ga natuurlijk niet aandringen, het is een keuze die je altijd zelf moet maken. 

 

Ik kan veel voor je betekenen en om dat kracht bij te zetten, heb ik altijd wat leuke massageacties lopen ter promotie van mijn massagetherapie. Sinds kort heb ik twee massage acties aangepast. Voorheen gaf ik 50% korting bij deze twee leuke acties, maar juist omdat ik weet hoe fijn en bijzonder mooi een massagesessie bij deze doelgroep is, heb ik deze gewijzigd naar 100% korting. Ja, je leest het goed. Een gratis massage ter promotie van mijn massagetherapie, speciaal voor mensen waarvoor de keuze voor een massage niet zo vanzelfsprekend is.

 

Deze massage acties zijn kosteloos

De onderstaande massage acties zijn tijdelijk veranderd naar kosteloze massages. Past de actie bij jou? Maak gerust een afspraak. Ken je iemand anders, attendeert diegene dan op deze leuke massage acties.

 

Dunne mensen

Als je een erg dunne en tengere lichaamsbouw hebt, dan kies je niet zo snel voor een massage. Gek eigenlijk, want je lichaamsbouw doet er totaal niet toe. Een massage lukt altijd, ook als je dun bent. Ik merk vaak dat erg dunne mensen een vorm van lichamelijke schaamte kennen. Geen korte mouwen en zeker geen blote benen onder een rokje. Je dunne armen en benen blijven bedekt, want dan ziet niemand het….   Klopt dat een beetje? 

Transgender of intersekse

Als je transgender of intersekse bent, dan leg je jezelf soms beperkingen op. Een dagje naar de sauna of naar een massage? Nee, dat doe je niet zomaar even. Vaak draait het er om wat anderen van je zouden denken, waardoor je niet goed jezelf durft te zijn. Voor een fijne massage maakt het natuurlijk totaal niet uit wat je gender is. Een massage is voor iedereen even fijn, dan kan toch geen verrassing zijn? Kom het ervaren!


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden