· 

Airco

Tjee, wat ben ik blij met de airco in de praktijkruimte! Als het buiten super warm is, dan is de zolder (waar mijn praktijkruimte is) normaliter nog veel warmer. alle warmte stijgt op naar de zolder en de zon brand dan ook nog lekker op de dakpannen en op de dakkapel. Het is een soort van sauna. Lekker, maar niet voor een massage. De ideale temperatuur voor een massage ligt rond de 25 graden, maar op zeer warme dagen is het in de praktijkruimte bijna 40 graden, dus dat kan echt niet.

 

Voorheen had ik een mobiele airco staan, maar die maakt enorm veel lawaai en kan niet aanblijven tijdens een massage. Sinds een tijdje heb ik echter een 'echte' airco in de praktijkruimte. De buitenunit staat op het dak en de binnen unit hangt aan de muur. Je hoort deze airco helemaal niet, dus hij kan lekker aanblijven tijdens de massage, hoe fijn is dat. Hij kan ook verwarmen, al is dat op dit moment niet echt nodig.....

 

Bij een zeer warme dag zie ik mensen gewoon even bijkomen van de aangename temperatuur in de praktijkruimte. Voor mezelf is het natuurlijk ook fijn, ook qua voorbereiding en achteraf, bij het opruimen en schoonmaken. Al met al, superblij met mijn airco.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden