· 

Nieuwe tarieven per 1-7-2022

Jullie hebben ook vast gemerkt dat de energieprijzen enorm zijn gestegen en een massagepraktijk slurpt energie voor de verwarming / koeling en de wasmachine. Ook de massageproducten zijn in prijs gestegen. Tot nu toe heb ik het nog kunnen managen, maar het loopt nu echt uit verhouding. Helaas ben ik genoodzaakt om mijn tarieven voor de massages en de workshops met € 5,00 te verhogen. Hiermee kan ik weer een tijdje vooruit. Omgerekend nog steeds een uurloon als masseur waarvoor menig mens niet eens van de bank af zou komen, maar het dekt wel beter alle kosten en staat ook beter in verhouding met de diensten die ik aanbied.

 

Ik snap dat dit vervelend is, want ook voor jullie wordt het dagelijkse leven duurder. Toch kan ik niet anders en eigenlijk heb ik hier al te lang mee gewacht.....

 

Tarieven

Hier vindt je een overzicht van alle tarieven tot 1-7-2022 en vanaf 1-7-2022. De tarieven aan huis, de acties  en de tarieven voor de strippenkaarten zijn reeds aangepast aan het nieuwe tarief.

Oude tarief

Alle bestaande afspraken blijven de oude prijs houden, vandaar dat ik jullie het nu reeds aangeef. Reserveer voor 1-7 nog wat extra data in de toekomst, zodat je nog wat langer van de oude prijzen kan profiteren.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden