· 

Twee massages minder

Ik heb 2 massagevormen uit het aanbod gehaald. Hierdoor wordt het overzicht ook wat duidelijker, zowel op de website, maar ook bij het maken van een afspraak. Het reserveringssysteem kent namelijk de beperking dat ik voor iedere tijdsduur een aparte massage moet aanmaken, waardoor er nogal veel keuze ontstaat.

 

Klassieke massage

De klassieke massage is uit het aanbod verdwenen. Ik merk dat deze massage minder goed bij mijn massagevisie past. Dit is de stevigere sportmassage en ik werk toch veel liever op het algemene welzijn van mensen dan enkel op het lichamelijke gebied. Ik merk ook dat mensen die na de klassieke massage een stukje ontspannende massage ondergaan, eigenlijk nooit meer terugkeren naar de echte klassieke massage. Wil je toch een wat stevige massage, dan zijn er altijd nog de combinatie en de warmte massage.

 

Fixed cupping

Deze massage wordt nauwelijks gereserveerd. Ik gebruik deze vacuüm cups wel, ook bij de free flow en de combinatie massage, maar er zijn weinig mensen die puur en alleen de cupping massage reserveren. Vandaar dat ik deze massagevorm uit het aanbod het gehaald.

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden