· 

Wel of geen afspraak

Ben jij een trouwe lezer van mijn blog, maar nog nooit op bezoek geweest? Ergens is dat gek, denk je ook niet? Als je regelmatig mijn blog leest en zelfs regelmatig checkt of ik al iets nieuws heb geschreven, dan mag een ding wel duidelijk zijn. Je hebt interesse in mijn massages en mijn massagevisie spreekt je aan, anders zou je dit berichtje ook niet lezen, toch? Wat maakt dan dat je nog niet op bezoek bent geweest? Vind je een eerste bezoek toch te spannend en durf je de stap niet te zetten? Is het onbekendheid voor massagetherapie of is het angst om je evt. issues, wensen of problemen te bespreken? Wellicht ken je wel een vorm van schaamte of ben je nog niet overtuigd dat een massage echt voor iedereen is, dus ook voor jou?

 

Als je interesse, maar ook twijfels hebt, dan maak je geen afspraak. Je denkt ‘dat doe ik later wel' en voor je het weet ben je alweer een paar maanden verder, lees je nog deze blog en heb je nog steeds geen afspraak gemaakt. Uiteindelijk lees je steeds minder deze blog en na verloop van tijd ebt je interesse weg en heb je iets moois voor jezelf voorbij laten gaan. Hoe langer het duurt, hoe kleiner de kans dat je daadwerkelijk een afspraak maakt. Ik wil dat graag doorbreken, je bent o zo welkom!

 

Wat er ook speelt en wat de rede ook is dat je nog niet op bezoek bent geweest, weet dat je van harte welkom bent. Soms is de eerste stap zetten het lastigste van allemaal, maar contact opnemen is feitelijk maar een hele kleine eerste stap. Het verplicht je tot helemaal niets, stuur een mailtje of een berichtje, zelfs gewoon ‘Hoi’ is al voldoende. Veelal krijg je dan een ‘Hoi’ terug met de vraag wat ik voor je mag betekenen. Stel je vragen, bespreek je evt. onzekerheden en je krijgt overal een antwoord op. Daarna kan je altijd nog beslissen of het blijft bij mijn blog lezen of dat je daadwerkelijk een keer op bezoek komt. Wat je ook kiest, het is prima. 

 


Massagetherapie is kiezen voor jezelf, maar die keuze is aan jou. Er zijn je best veel mensen voorgegaan en deze twijfelaars uit het verleden zijn nu mijn vaste cliënten die regelmatig op bezoek komen en zo ontzettend blij zijn dat ze ooit de eerste stap hebben gezet. Kies een keer voor jezelf en neem contact op.

 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden