· 

Promotie massagetherapie

Ik merk een groei in de interesse voor massagetherapie. Zeer mooi natuurlijk! Dat is ook de rede dat ik massagetherapie op allerlei manieren aan het promoten ben. Massage is aanraking en steeds meer mensen zien en merken wat aanraking met je doet en kan betekenen voor je als mens. Een massage boek je niet alleen als je klachten ervaart, het is ook een wezenlijk onderdeel van het goed zorgen voor jezelf.

 

Workshops

Het lijkt wel of iedere masseur ooit is geïnspireerd door een andere masseur. Je ging altijd zelf naar een masseur en na verloop van tijd wilde je dat ook aan anderen kunnen bieden. Zo is het bij mij ook gegaan. Ik ben er trots op dat ik bij diverse massagepraktijken aan de basis heb gestaan. Ooit zijn deze masseurs bij mij op bezoek gekomen, hebben mij een (paar) keer een massage gegeven of een andere workshop bij mij gedaan en daarna zijn ze gegrepen door het massagevirus. Iets willen verbeteren in het welzijn van andere mensen. Soms gaat het ook gewoon om de ervaring van iemand een massage geven, hoe zou dat zijn en voelen? Kan ik je leren hoe je je partner een fijne massage geeft? Jazeker, dat kan! Kijk gerust eens bij mijn workshops, je bent meer dan welkom.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden