· 

Geen massage mens

Naast dat ik veel leuke en mooie reacties ontvang van mensen die bij me op bezoek zijn geweest, hoor ik natuurlijk ook wel eens ‘Dat is niets voor mij' of 'Ik ben geen massage mens'. Dat is helemaal prima natuurlijk, maar uit ervaring weet ik dat je het mis hebt. Het is namelijk mijn stellige overtuiging en professionele ervaring dat massagetherapie voor iedereen is. Ik ben er supertrots op dat ik al best veel mensen hiervan heb mogen overtuigen door ze hun eerste massage ooit te geven en ze te laten ervaren wat het kan betekenen.

  

Als je de weldaad van een massage niet kent, hoe weet je dan al op voorhand dat het niets voor je is? Leven is ervaringen opdoen. Ontdekken wat je leuk, fijn en fantastisch vindt, maar ook merken wat je niet leuk en minder fijn vindt. Ontdekken of mijn massagetherapie bij je past kan alleen maar door het persoonlijk te ervaren.

 

Wellicht heb je ooit wel eens een massage ondergaan en vond je het helemaal niets. Dat wil natuurlijk nog niets zeggen over massagetherapie in het algemeen. Soms is het even zoeken naar de juiste praktijk, de massagevisie en masseur. Er zijn zoveel verschillende massages en praktijken, het is zaak om juist die combinatie te zoeken die bij jou past.

 


De free flow massage is hiervoor de massage bij uitstek. Er staat niets vooraf gepland en de massage gaat als vanzelf. Ik merk, zie, hoor en voel wat je raakt en daar pas ik telkens weer de massage op aan, zodat het een hele persoonlijke massage wordt, helemaal op jou en het moment afgestemd. Kom het ervaren!

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden