· 

Even wennen

Het is weer even wennen. Ik heb mijn massagepraktijk altijd gecombineerd met een andere baan, maar omdat ik een tijdje geen werk had, is het nu weer even wennen aan de combinatie. Dat duurt even, maar ik weet dat ik juist de combinatie erg fijn vindt. Normaliter plof je na een dag werken op de bank, maar dan staat er voor mij een massage in de agenda. Alles voorbereiden en dan nog een berg was en natuurlijk ook de administratie. 

 

Op de dinsdag en donderdag werk ik halve dagen. Ik geef dan soms in de ochtend of middag een massage en het andere dagdeel werk ik voor mijn andere job. In de avond geef ik dan weer een massage. Het lijkt erg druk, maar een massage geven geeft mij juist ontspanning. Natuurlijk blok ik mijn agenda zodat ik ook zelf een avondje op de bank kan ploffen. Het is nu vooral weer even wennen, wat meer plannen en voorbereiden. Er moet ook worden gekookt en nog meer zaken. Gelukkig is mijn nieuwe baan lekker dichtbij huis, dat scheelt enorm. 

 

Qua mogelijke opties is het nu wel wat beperkter om een massage afspraak te maken, dus plan vooruit en verwacht niet dat je altijd direct terecht kunt. 

 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden