· 

Massage voor de masseur

Deze ochtend mocht ik weer op mijn eigen massagetafel liggen. Iedereen mag mij kosteloos een massage geven, juist om te ervaren hoe dat is en hoe dat voelt. Dit was de 2e keer van dezelfde persoon. Net zoals de eerste keer, was het een superfijne massage. Na de eerste keer had ook al aangegeven dat het echt superfijn was, daarna is er zelfs een massage opleiding geweest en nu voor de 2e keer op bezoek. Het was ook nu weer een massage vanuit het gevoel, maar met als basis de opleiding om naar terug te grijpen. Gewoon superfijn, dankjewel!

 

Als je nog niet zoveel massages hebt gegeven, dan kan er wat onzekerheid ontstaan. Doe ik het wel goed, sluit mijn massage wel aan bij diegene op de tafel en wat al niet meer. Vaak is die onzekerheid helemaal niet nodig, want aanraking zin in ieders genen. Twijfel jij nog? Dat hoeft echt niet, je bent meer dan welkom.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden