· 

Massagebonbons

Op Koningsdag ben ik weer bezig geweest met massagebonbons maken. Veel mensen kennen dit niet, ze denken dat je ze kan opeten 🤔. Na wat uitleg snappen ze het wel. Een massagebonbon smelt bij huidcontact. Een fijn product om iemand een massage mee te geven, bv als je partner je vraagt of je haar schouders even wilt masseren. Super voor je huidverzorging of voor je handen en voeten. 

 

Geuren

Ik heb voor de massagebonbons ditmaal Cactus, Meloen en Cherry gebruikt. Dat is wel fijn voor warmere periode van het jaar, maar ik heb ze ook in Hout, Opium en Kaneel. 

 

Nieuw

Ik heb grondstoffen besteld voor 2 nieuwe geuren. Dit zijn Cappucinno en Babypoeder. Vooral de babypoeder geur is herkenbaar voor jonge moeders, dus als ik op tijd ben met maken, verloot ik er een paar voor Moederdag

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden