· 

Piercings

Gek genoeg kiezen mensen met veel piercings minder snel voor een massage. Vreemd eigenlijk, want piercings zijn geen belemmering voor een fijne massage. Natuurlijk zitten ze soms wat in de weg, maar eigenlijk lukt het altijd. Deze leuke actie is bedoeld om mensen met veel piercings ook van een massage te laten genieten en duidelijk te maken dat je ook met piercings prima een massage kunt ondergaan. Ik heb deze actie al een keer eerder gedaan en heb daar leuke reacties op gekregen. Vandaar nog een keertje op herhaling.

 

Voorzichtig

Mensen met piercings zijn vaak wat angstig dat ik met een handdoek achter hun piercings blijf hangen, maar omdat je sowieso geheel ongekleed en onbedekt op de massagetafel ligt, hoef je daar niet bang voor te zijn. Ik ben daar echt heel voorzichtig mee.

Ervaring

Natuurlijk kom ik als masseur piercings tegen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Dat is niet zo vreemd en na 10 jaar ervaring kijk ik echt nergens van op. Maak je geen zorgen en schaam je nergens over, alles is al een keer voorbijgekomen.

Wat is veel

Wat zijn veel piercings? Hoe bepaal je nu of je in aanmerking komt voor deze leuke en gekke actie? Ik heb het simpel gehouden. Als je 2 of meer piercings hebt, (naast die in je oren) dan kan je meedoen met deze actie. Je oren tellen dus niet mee.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden