· 

Workshops

Wist je dat je ook mij een massage kan geven? Ik heb een aantal workshops in mijn aanbod, onder de noemer 'Masseren is te leren'. Super leuk om te doen en een mooie ervaring als je dit nog nooit hebt gedaan. Toen ik mijn opleidingen hebt gedaan, heb ik gezocht naar een praktijk waar dit mogelijk was. Dit heb ik nergens kunnen vinden, vandaar dat ik dit nu wel zelf aanbied ter promotie van massagetherapie. In veel culturen is een massage onderdeel van het dagelijkse leven, maar in Nederland is dit helaas niet zo. Wellicht kan ik er iets bijdragen om dit te veranderen. Er zijn workshops voor stellen, ik geef een wisselmassage, je kan zelf iemand meebrengen die we samen gaan masseren of je geeft mij een massage.

 

Masseer de masseur

Geef kosteloos een volledige massage aan de masseur en kom ervaren wat dat is het hoe dat voor je voelt.

Partnermassage

Met een masseur je partner masseren en door je partner gemasseerd worden. Een geweldige ervaring voor stellen.

Wisselmassage

Om en om masseren samen met een masseur, bij elkaar. Eerst voelen hoe het is en dan zelf doen. 

Leren masseren

Neem een model mee en we gaan samen aan de slag met een mooie massage geven.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden