· 

Nieuwe baan

Ik heb altijd het werken in mijn praktijk gecombineerd met een andere baan. Na een tijdje zoekende zijn geweest naar een nieuwe leuke baan, heb ik die gevonden! Supergoed nieuws voor mij, maar wat minder goed nieuws voor mijn massage agenda. Vanaf 1-5 zullen er wat minder mogelijkheden zijn om in de ochtend of in de middag een massage te reserveren. Ik stop zeker niet met mijn praktijk! Ik blijf sowieso in de avond massages geven, de zaterdag ochtend is ook altijd een optie en daarnaast zullen er op dinsdag, woensdag en donderdag beperkte mogelijkheden zijn voor een massage in de ochtend of in de middag. Wellicht zet ik af en toe ook de zaterdagmiddag open in mijn agenda.

 

Mensen denken vaak dat ik ontzettend rijk wordt van mijn massagepraktijk, maar ik kan gerust vertellen dat eerder het tegendeel waar is. Je wilt niet weten hoe hoog mijn energierekening is en hoeveel ik uitgeef aan massageolie....  Enkel van mijn praktijk kan ik zeker niet rondkomen en ik ga graag met vakantie. Ik ben dus erg blij met mijn nieuwe baan!

 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden