· 

Dunne mensen

Als je erg dun bent, dan kies je niet zo snel voor een massage. Gek eigenlijk, want je lichaamsbouw doet er totaal niet toe. Een massage lukt altijd, ook als je dun bent. Ik merk vaak dat erg dunne mensen een vorm van lichamelijke schaamte kennen. Geen korte mouwen en zeker geen blote benen onder een rokje. Je dunne armen en benen blijven bedekt, want dan ziet niemand het….   Klopt dat een beetje?

 

Je krijgt nogal wat naar je hoofd geslingerd. “Wandelende tak, grasspriet, plank, breinaald en zo verder”. Daarnaast ook veel tips en ongevraagde adviezen over hoeveel je moet eten en wat je moet eten. Mensen denken soms dat je helemaal niets eet, terwijl dunne mensen soms echt kunnen ‘bunkeren’. Als jij je echt stoort aan al die opmerkingen, dan kunnen we daar samen ook over kletsen. Jij bent wie je bent en dat is echt goed genoeg.

 

Als je toch al wat lichamelijke schaamte kent, dan is de stap om voor een massage te kiezen soms lastig. Weet dat je hier in mijn praktijk echt helemaal jezelf kunt zijn. Schaamte voor je lichaam is hier totaal niet nodig. Ik heb meer dan 10 jaar massage ervaring. Het feit dat je erg dun bent is totaal geen belemmering voor een hele fijne massage.

 


Actie

Speciaal voor erg dunne mensen heb ik een mooi aanbod. Hiermee wil ik je laten ervaren hoe fijn een massage is en dat je lichaamsbouw bij een massage totaal niet belangrijk is. Een massage is echt een moment voor jezelf.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden