· 

Topdag

Via google kan ik zien hoeveel bezoekers mijn website heeft. Dat is wel handig, want dan weet ik tenminste of mijn website ook bezocht en bekeken wordt. Het aantal bezoekers per dag is vrij wisselend te noemen. Soms zijn het maar een paar, maar vandaag zijn er 240 pagina’s bezocht. Dat is natuurlijk heel erg leuk.

 

Ik hoop dat mijn aangepaste promotiekorting de rede is voor deze verhoging en dat bestaande cliënten mijn praktijk aan het promoten zijn! Het is natuurlijk ook superleuk om iemand anders 50% korting op mijn massages te kunnen aanbieden.

 

Ook mijn blog wordt weer veel gelezen, wat superfijn is. Schrijf ik dit niet voor niets, dus dankjewel dat je mijn blog leest. Wil je meer weten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Er komt binnenkort een nieuwe aan, met daarin een leuke korting!

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden