· 

Promotiekorting verhoogd

Ik heb de promotiekorting aangepast. Voorheen kreeg enkel de aanbrenger een korting, maar dat is nu anders. vanaf nu krijgen zowel de aanbrenger als de nieuwe client 50% korting. Een supermooie deal, maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Nee, je hoeft niet langs de deuren, maar je mag wel mijn praktijk en mijn massages promoten. Als je iemand ziet die niet lekker in zijn vel zit, klachten heeft of simpelweg om een andere reden wel een massage kan gebruiken, dan is het fijn als je kan melden dat je een massagepraktijk kent en dat je 50% korting kan regelen. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat deze nieuwe client jouw naam noemt bij het 1e bezoek. De nieuwe client ontvang dan direct 50% korting en jij krijgt van mij een kortingscode, waarmee je een massage voor jezelf met 50% korting kunt reserveren.

 

Met deze promotiekorting wil ik mijn klantenbestand wat uitbreiden voor de toekomst en ik kan jouw hulp hier goed bij gebruiken. Doe je mee?

 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden