· 

Als je mij al kent

Het is voor sommige lastig om naar een massagetherapie en coaching praktijk te gaan, als je de masseur en coach al in een andere hoedanigheid kent. Voor anderen heeft het juist een meerwaarde, je gaat niet naar een vreemde. Niet iedereen die op bezoek komt is een onbekende voor mij. Er komen in mijn praktijk ook familieleden, buurtgenoten, kennissen, vrienden en (oud)collega’s op bezoek. Voor mij is het geweldig mooi om iets te kunnen betekenen voor mensen die ik ook in een andere hoedanigheid ken.

 

 

Soms bied ik mijn hulp ook gewoon aan. Als ik zie dat iemand het moeilijk heeft, ergens mee zit, lichamelijke klachten heeft of simpelweg omdat ik denk dat diegene een massage heel erg fijn zou vinden. Het gaat mij er dan om dat ik het verschil kan maken en dat bied ik gewoon aan. Dat wil nog niet zeggen dat iedereen er gebruik van maakt. Soms ligt er een drempel, voelt het als te dichtbij, is het gek om in je blootje bij mij op de tafel te liggen of is er angst om de relatie of band die er nu al is te verstoren. 

 

Ik hoop altijd van harte dat je mijn aanbod accepteert, want juist als ik ervan overtuigd ben dat ik kan helpen of als ik denk/merk/voel/zie dat het erg goed voor je zou zijn, vind ik het lastig als mensen er toch niet voor kiezen. Vergelijk het met een lekke band van je fiets. Ik bied aan om je band te plakken, maar jij kiest ervoor om die band elke dag op te pompen of helemaal niet meer te fietsen. Dat is voor mij lastig, want ik sta al met de plakkers, een emmer water, solution, fietspomp en bandafnemers in de aanslag om je te helpen. Natuurlijk respecteer ik je keuze, dat mag duidelijk zijn, maar toch kriebelt het.

 


Heb je twijfels of je wel of niet bij me op bezoek komt, enkel omdat we elkaar al kennen? Weet dan dat je van harte welkom bent! 

 

Heb ik je mijn hulp al eens aangeboden, maar dacht je destijds dat het niets voor je was? Mijn aanbod staat nog steeds!

 

Als je de hulp van een ander aanvaart, betekent dit niet dat je zelf hebt gefaald. Het betekent juist dat je er niet alleen voor staat!

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden