· 

Nieuwsbrief

Vandaag heb ik mijn 1e nieuwsbrief verzonden. Dit loopt via dezelfde tool waarmee je ook online je afspraak boekt. Het was even stoeien en een klus om eerst mijn klantenbestand wat op te schonen. Daarna heb ik alle vinkjes omgezet, dus wellicht heb je wel een nieuwbrief ontvangen, terwijl je jezelf daar (n)ooit voor hebt afgemeld. Ik moest een schone lei maken voor de 1e nieuwbrief, dus meldt je gerust af als je deze niet wilt ontvangen.

 

Inhoud

Wat ga ik allemaal melden in de nieuwsbrief? Nou ja, nieuws natuurlijk. Wijzigingen in mijn aanbod, leuke weetjes, acties en zo verder. Natuurlijk zal ik soms ook een leuke kortingscode in de nieuwsbrief zetten.

 

Aan en afmelden

Wil je geen nieuwsbrief ontvangen? meldt je dan gerust af. dat kan sowieso rechtsonder in de nieuwsbrief, maar ook met een formulier. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook.

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden