· 

Bezuinigen

We merken allemaal wat de omstandigheden in de wereld met ons budget doen. De energieprijzen, brandstof en ga zo maar even door. We moeten allemaal wat inleveren en gaan er financieel op achteruit. Als dat het enige is, dan valt het nog wel mee ten opzichte van al het menselijk leed in de wereld… Als je minder te besteden hebt, dan kijk je wat strikter naar je uitgaven. Waarop kan je wat bezuinigen, wat kan je doen om je kosten ergens anders te laten afnemen. Je kunt niet alles, dus je moet keuzes maken. Je bent al snel geneigd om jezelf daarbij even aan de kant te zetten. Laat die massages maar even zitten, dat komt later wel weer. Toch is het belangrijk om juist wel aan jezelf te blijven denken. Wellicht een jaartje langer met je mobiele telefoon doen? Kies niet voor nieuwe spullen, kies voor jezelf. Natuurlijk zijn er alternatieven om je massages bij mij wat voordeliger te komen ondergaan.

 

Strippenkaart

Koop een strippenkaart. Dan krijg je sowieso een mooie totaal korting. 5 massages met een strippenkaart zijn goedkoper dan 5 losse massages.

Promotiekorting

Breng een nieuwe client aan en je ontvangt 50% korting op je volgende massage. Dat is echt een mega deal en dat bespaart je veel kosten. 

Acties

Er lopen altijd wel leuke massage acties, waarbij je korting krijgt op massages. Vaak wel gericht op nieuwe cliënten.


Tijdsduur

Als je altijd voor een massage van 120 minuten kiest, probeer dan eens 90 minuten. Wellicht bevalt dat ook prima en je bent €20,00 goedkoper uit.

Frequentie

Wellicht een weekje extra ruimte tussen je massages in. bv iedere 4 weken ipv iedere 3 weken. Dat helpt goed voor je budget.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden