· 

Nijmegen

Het ligt er natuurlijk aan waar je woont, maar niet al mijn cliënten wonen in de buurt van Nijmegen. Sommigen komen van ver, er komen zelfs cliënten uit België. Vaak komen de cliënten die wat langer moeten reizen voor een massage in de middag. Dan is het minder druk op de weg en rustiger in het openbaar vervoer.

 

Combineren

Ik merk vaak dat als je verder moet reizen, mijn cliënten het bezoekje aan mijn praktijk combineren met iets anders. Ze gaan op familiebezoek of gaan na de massage even shoppen in Nijmegen. Het centrum van Nijmegen ligt op loopafstand van mijn praktijk. In ongeveer 15 minuten lopen sta je midden in het centrum. Met de auto is ook prima te doen, er zit een fijn parkeer dak midden in het centrum (De Molenpoort).

 

Reisgenoot

Neem je iemand mee? Dat mag zeker. Wellicht kiezen jullie beide wel voor een massage, dat is altijd het beste idee. Mocht maar en van jullie een massage willen, dan mag de ander er gerust bij aanwezig blijven. Het is dan wel in dezelfde ruimte, ik heb geen wachtruimte of zo. Evt kan je reisgenoot ook in de buurt shoppen, er zijn winkels en zelfs een terrasje op 5 minuten loopafstand.

 


Uitje

Reizen voor een geweldige massage is altijd beter dan een slechte massage dichtbij huis, toch? Het wordt ook vaak een uitje. Op de heenreis denk je al aan wat je te wachten staat en op de terugreis ben je sowieso helemaal relaxed. Als je ver moet reizen, neem dan iets lekkers mee voor op de terugweg. Stukje chocolade of een gezonde reep. Het geeft je net een boost voor de terugweg. Een flesje koud water voor de terugreis kan je altijd uit mijn koelkast pakken.

 

Cliënten

Het is sowieso goed om te weten dat veel cliënten die wat verder van Nijmegen wonen, nog steeds de afstand overbruggen naar mijn praktijk. Natuurlijk zijn er ook massagepraktijken dichterbij, maar ze hebben mijn massage ervaren en komen daarvoor terug. Dat is voor mij natuurlijk een groot compliment!

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden