· 

Vacature

Vacature: Vrijwilliger Promotieteam

Parttime - Fulltime

 

Functieomschrijving

Voor mijn promotieteam ben ik op zoek naar promotie vrijwilligers. Je bent enthousiast over mijn praktijk en dat draag je ook uit naar anderen.

 

Werkzaamheden

  • Het uitdelen van mijn visitekaartjes en pennen
  • Mijn berichtjes liken en delen op social media
  • Inchecken op facebook als je zelf hier op bezoek bent
  • Anderen aanspreken als je denkt dat ze een massage nodig hebben
  • Delen dat jij voor 50% korting kan zorgen op een fijne massage

Functie eisen

  • Zelf al een cliënt in mijn praktijk
  • Per direct beschikbaar
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar bv van 19:30 tot 21:00 uur

Vergoeding

Voor iedere nieuwe cliënt die je aanbrengt, ontvangen jullie beide 50% korting op een massage naar keuze. Het enige waar je zelf voor moet zorgdragen is dat deze nieuwe cliënt jouw naam noemt bij de 1e afspraak, dan komt de rest vanzelf goed.

 

Informatie

Meer informatie nodig? Kijk dan op de website.

Natuurlijk snap je wel dat dit geen echte vacature is, maar omdat ik er zelf zoveel zie de laatste tijd, leek het me leuk om op deze wijze mijn promotiekorting in het zonnetje te zetten. Jij 50% korting en ik een nieuwe cliënt.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden