· 

Nieuwe geuren massagekaarsen

Ik ben weer aan de slag gegaan met het maken van massagekaarsen. Ditmaal wat nieuwe geuren gebruikt, zoals Lotus Cherry, Honing Meloen, Calm Dessert en Seringen. Eigelijk was ik van plan om ook Mango te gebruiken, maar het glazen flesje met de etherische geur olie liet ik vallen op de stenen vloer in de serre. Het ruikt wel heel lekker naar mango in het hele huis..... De massagekaarsen zijn weer goed gelukt en ze ruiken heerlijk.

 

Ik gebruik deze massagekaarsen in mijn praktijk, maar je kan er als client ook voor sparen. Iedere massage ontvang je automatisch een spaarpunt en deze spaarpunten kan je inwisselen tegen mijn producten. Het is gewoon iets extra's voor mijn regelmatige bezoekers.

Naast de massagekaarsen, heb ik met deze nieuwe geuren ook leuke kleine flesjes massageolie gemaakt. Deze staan in de praktijkruimte. Kom je op bezoek, neem dan gerust een flesje mee voor thuis.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden