· 

Wat kan jou overtuigen?

Soms is de stap om voor een massage te kiezen een (te) grote stap. Je bent er wellicht onbekend mee of je hebt angsten over wat het bij je zal losmaken op emotioneel vlak. Het is spannend en je weet niet goed of je er nu wel of niet voor zal kiezen. Je bezoekt regelmatig websites van massagepraktijken, maar echt de keuze maken om te gaan en een afspraak te boeken, nee daar komt het niet van.

 

Ik ben ervan overtuigd dat een massage goed is voor iedereen en wil graag dat een massage voor iedereen bereikbaar is. Vandaar ook de vraag waar bij jou de twijfels liggen. Wat kan ik doen om deze twijfels weg te nemen? Wanneer zou je wel een afspraak maken? Vertel het me gewoon, dan komen we er samen zeker uit.

 

Er kan van alles een rol spelen waarom je niet voor een massage kiest, terwijl je dat eigenlijk wel heel graag zou willen. Wellicht speelt lichamelijke schaamte een rol, heb je problemen met aanraking, ben je hoog gevoelig of zijn er andere zaken. Openheid is hier dan belangrijk in, natuurlijk in 100% vertrouwen. We kunnen samen afstemmen wat voor jou belangrijk is en daar kan ik mijn massage speciaal voor jou op aanpassen. 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden