· 

Airco

Ik gebruik altijd een mobiele airco, want omdat mijn praktijkruimte op zolder is. kan het daar best warm zijn in de zomer. Het grote nadeel van een mobiele airco is het lawaai dat deze maakt. Eigelijk kan deze niet aan blijven als ik een massage geef. De airo gaat dus uit als de massage start, maar als het buiten 30 graden is, dan loopt de temperatuur al snel weer aardig op. 

 

Ongeveer een half jaar geleden (want het is druk in airo land) afspraken gemaakt over het plaatsen van een echte airco en aanstaande vrijdag is het dan zover en wordt er een airco geplaatst op de zolder. De buiten unit komt bovenop de dakkapel te staan en de binnen unit ergens op de muur. Het lijkt een klusje van koffie brengen naar de klussers, maar helaas, ik moet de hele praktijkruimte op z'n kop zetten. Er wordt een extra stroomkabel getrokken van de voorzijde van het huis, onder de dakpannen door, waarvoor ik een hele hoek van de praktijkruimte moet leegmaken. Natuurlijk precies daar waar de meeste spullen staan, zoals een zonnebank en de bedden voor de vierdaagse lopers.

 

De komende dagen dus even geen massages geven, maar ruimte maken, zodat de airo mensen aan de slag kunnen. Zaterdag weer alles terug zetten en opruimen. Ik hoop dat ik niet te veel wordt afgeleid bij het opruimen, want er staat van alles van vroeger, zoals mijn oude LP's en schoolspullen van weleer. 

 

Vanaf maandag weer massages geven en natuurlijk gebruik maken van de nieuwe airco, want die kan ook verwarmen. Het lijkt me superfijn om de temperatuur te kunnen instellen en dat de airco koelt of verwarmt, net wat nodig is om het behaaglijk te maken voor een massage, ongeacht of het buiten nu -10 of 30 graden is.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden