· 

Zelfvertrouwen

Wist je dat massagetherapie een boost voor je zelfvertrouwen is? Als je een wat lager zelfvertrouwen hebt, dan kan het leven soms lastig zijn. Je zegt niet wat je denkt, je hebt al snel het idee dat je niet goed genoeg bent en je volgt anderen in hun keuzes en beslissingen. 

 

Ik merk vaak dat mensen met een lager zelfvertrouwen het lastig vinden om een eerste afspraak te maken. Alles is nieuw, je kent me nog niet en je twijfelt of het wel iets voor je is. Uiteindelijk moet je dan toch naar me toe en druk je op de bel. Die eerste kennismaking is voor mij heel bijzonder, want juist toch die stap te nemen, wellicht even kletsen over je zelfvertrouwen en ervaren hoe fijn een massage voor je is, dat zijn al mooie stappen in het proces. Aanraking doet mooie dingen voor een mens, het geeft je zelfvertrouwen echt een oppepper en je gaat je meer realiseren dat je mag zijn wie je bent, met je eigen mening en je eigen keuzes in het leven.

 

Natuurlijk krijg ik veel reacties terug, maar het mooiste van alles zijn de verhalen van cliënten die van andere mensen uit hun omgeving complimentjes krijgen. Dat anderen het opvalt dat je zelfvertrouwen is gestegen, dat je veel meer jezelf durft te zijn en ook je mening durft te geven. Als cliënten me dit vertellen, dan voel ik me echt super trots. Wetende dat ik hier iets aan heb mogen bijdragen en mensen heb geholpen om wat gelukkiger in het leven te kunnen staan.  

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden