· 

Wijziging aanbod

De verrassingsmassage is uit het aanbod verdwenen. Ik merkte dat nieuwe cliënten deze massage als eerste massage boeken, maar dan weet ik nog helemaal niet wat er precies bij hen past. Daarnaast was ook het verschil met de Free flow massage te klein en kreeg ik veel vragen over wat precies het verschil tussen deze 2 massagevormen was. De verrassingsmassage was een massage die ik vooraf bedacht op basis van wat ik dacht dat bij iemand zou passen. De Free flow massage is vergelijkbaar, maar dan maak ik vooraf geen plan en staat er niets vast, het is meer een intuïtieve massagevorm. Boekte je voorheen altijd de verrassingsmassage, dan is de Free flow massage de beste keuze om nu te reserveren.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden