· 

Nieuwe geuren

Vandaag een bestelling gedaan van wat nieuwe geuren. Eens expirimenteren met de massageolie en de massagekaarsen. Het mooie weer komt er (hopelijk) aan, dus dan mag het iets lichter qua geur. Ik ga wat proberen met Honing Meloen, Desert Cactus, Seringen, Mango en Lotus Cherry. Weer leuk om met deze geuren aan de slag te gaan en het te verwerken in de massageolie, de massagekaarsen en de massagebonbons. 

 

Ik maak al deze producten voor eigen gebruik in mijn praktijk. Ze zijn niet los te koop, maar je kan er wel voor sparen. Iedere massage ontvang je automatisch een spaarpunt en vanaf 3 punten kan je al een leuk cadeautje uitzoeken. Het is een extraatje voor mijn vaste cliënten.

 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden