· 

Tijden overdag

Omdat ik op dit moment zoekende ben naar een andere baan, heb ik wat meer ruimte om overdag massages te geven. Ik blok wel het aantal massages per dag en per week in mijn agenda, zodat ik ook ruimte heb om me te focussen op het solliciteren, maar ik ben wat flexibeler. Het kan echter best zo zijn dat ik weldra weer een nieuwe baan heb en mijn flexibiliteit om overdag massages te geven weer zal verdwijnen. Ik moet dus even een slag om de arm houden qua massages overdag en het kan best zo zijn dat we deze samen moeten annuleren of verplaatsen als er een nieuwe baan om de hoek komt kijken. Ik reken hierbij een beetje op jullie begrip.

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden