· 

Aanvangstijden massages

Vandaag aan het stoeien geweest met de openingstijden. Ik wilde het meer flexibel inrichten, zodat jullie meer keuze hebben wanneer je wilt starten met je massage. Het is een heel gefröbel, want mijn boekingsprogramma heeft nogal wat handige instellingen, zoals aansluitend boeken, buffers tussen en na afspraken en de minimale tijd tussen een boeking en het binnenlopen. Leuke en handig voor hele grote bedrijven, maar voor een klein bedrijfje zoals ik die heb, is het wat te veel van het goede.

 

De wensen van ieder mens zijn ook weer anders. De een start het liefste zo vroeg mogelijk in de ochtend met een massage, zodat de hele dag nog voor je ligt. De ander wil liever in de avond, want dan kan je na de massage gelijk naar bed. Als je vanaf nu een massage boekt, dan merk je dat je veel meer keuze hebt in de starttijd. Al naar gelang de reeds bestaande reserveringen, krijg je veel meer starttijden te zien en is de keuze hierin veel groter geworden.