· 

Wisselende maatregelen

Ik schrijf niet veel over Corona, want het gaat de laatste tijd nergens anders meer over. Ik kan ook geen TV meer kijken. Dan ook nog alle strijd en tweedeling van de samenleving, dat ben ik ook wel zat. Hoe je er ook over denkt en hoe je erin staat, ik denk dat we het allemaal wel zat zijn, toch?

 

De afgelopen tijd moest ik mijn deuren om 18:00 uur sluiten. Dat voelde vreemd, want een massage geven tot 17:59 is was geen probleem, maar vanaf 18:00 uur is het plots wel een issue. Afijn, heb me er niet druk over gemaakt en moest wat afspraken verzetten. Vandaag een berichtje via via van een beautysalon die wel na 18:00 uur open mocht zijn. Na een grondige check blijkt nu dat contactberoepen met een praktijk aan huis zijn uitgezonderd van de sluiting om 18:00 uur. 

 

Snap ik het nog? Nee, totaal niet. Ben ik er blij mee? Jazeker! Dus na dit weekend zijn massages in de avond ook weer mogelijk. Dat is natuurlijk superfijn. Omdat de avonden geblokkeerd stonden in mijn agenda, heb ik nu ook weer wat plekjes vrij in mijn agenda.