· 

Kortingscodes

Ik doe mee met een test van een een nieuwe functie van mijn online reserveringen software. Het gaat om kortingscodes. Deze kan ik op allerlei manieren toepassen en dat heb ik nu in de website opgenomen. Dit heeft wel tot wat wijzigingen geleid. De acties van de gratis massage bij anorexia is nu pas te boeken na contact te hebben opgenomen. Daarnaast zijn de speciale kortingen voor cliënten tot 18 jaar ook zo ingesteld dat er met een kortingscode 50% korting op alle afspraken te verkrijgen is, ipv dat ik dit steeds achteraf moet toepassen.

 

Introductiekorting

De eerste kortingscode is reeds actief. Het gaat om 20% introductiekorting voor nieuwe cliënten. Kom je voor de eerste keer op bezoek, dan voer je een kortingscode in en dan ontvang je 20% korting op het massagetarief. Ben je nog nooit op bezoek geweest? Dit is je kans......