· 

De blog lezende twijfelaar

Ja precies, het gaat over jou. Twijfelaars lezen vaak mijn blog, bezoeken regelmatig mijn website en lezen veel artikelen. Wat nog ontbreekt is die laatste stap, een afspraak maken. Waarschijnlijk weet je al alles over mijn praktijk en mijn massagevisie, maar is er een soort van drempel waarom je iedere keer toch weer de website afsluit zonder een afspraak te maken. Jammer eigenlijk, want als je zo vaak terugkomt op mijn website, dan moet er toch iets zijn wat je aanspreekt. Je weegt het steeds af. Zal ik wel of zal ik niet, dus je blijft twijfelen en lezen.

 

Als je zo vaak terugkomt, wat is dan de reden waarom je geen afspraak maakt? Het kan van alles zijn. Je bent onbekend met massages, je vindt het spannend omdat je bij mijn massages bloot op de tafel ligt, je weet niet goed of het bij je past en of het iets voor je zou zijn. Wat je reden ook is, waardoor je niet de keuze maakt om op bezoek te komen, er is een oplossing. Heel kort door de bocht is dat simpelweg contact met me opnemen. Vertel me waarom je twijfelt, dan kan ik je extra uitleg geven en je twijfels wellicht wegnemen, zodat je wel de stap maakt om een afspraak te maken.

 

Ongeacht wat er speelt, je krijgt altijd een reactie terug en natuurlijk blijft het 100% vertrouwelijk. Contact opnemen is maar een kleine stap. Beslissen of je wel/niet voor een massage op bezoek komt kan daarna ook nog wel. Niets moet, maar weet dat je altijd welkom bent. Massagetherapie en Coaching is iets geweldigs. Het kan je op veel vlakken helpen en het is ook nog eens een hele fijne beleving. De eerste stap ligt echter altijd bij jou, dus laat wat van je horen.