· 

Futloos

Mooi woord toch? Als je het kent, dan weet je wel wat ik bedoel. Je zit in een modus waarin eigenlijk alles te veel is. Je komt niet van de bank af of zit dag in dag uit op je kamer en komt alleen voor het eten je kamer uit. Je hebt totaal nergens zin in en alles wat je kunt uitstellen tot later, ga je zeker niet eerder doen. De fut is eruit, je hebt er geen energie voor.

 

Heel vaak krijg je dan ook nog een hele emmer met gezeur en verplichtingen van anderen om je oren. Ga toch eens wat doen! Doe dit, doe dat. Op deze adviezen zit je al helemaal niet te wachten, het maakt de situatie alleen maar erger. Je krijgt een humeurtje, bent snel geërgerd om kleine dingen en het lijkt of je niets goed kunt doen. Nu even niet! Dat is je motto…. Je contacten met anderen worden steeds minder en concentreren zich enkel nog op online contact. Je ziet ook geen leuke uitdagingen meer voor in de toekomst.

 

Herken je dit? Heb ik je situatie redelijk beschreven en past bovenstaande helemaal bij jou? Dan is er maar een persoon in je leven die hierin de omslag kan maken, dat ben je zelf!

 

Als je deze situatie wilt veranderen, dan kan massagetherapie je goed helpen. Van een massage krijg je allemaal fijne stofjes in je lichaam, die ervoor zorgen dat je veel lekkerder in je vel komt te zitten. Je slaapt beter, krijgt meer energie en komt weer wat gelukkiger in het leven te staan. Zit je ergens mee? Ik kan goed luisteren.

 

Je bent meer dan welkom!