· 

Massages aan huis

Wist je dat ik ook bij je thuis op bezoek kan komen? Ik pak alles in en neem alles mee voor een fijne massage of workshop bij je thuis. Ik heb een superfijne mobiele massagetafel met traag schuim, dus je ligt erg comfortabel. Daarnaast neem ik ook alle handdoeken en hoezen mee, tot aan de kussentjes voor onder je voeten en hoofd. Zelfs voor de warme massageolie wordt gezorgd.

Vertrouwd

Een massage of workshop in je eigen huis is best fijn. Je hoeft zelf nergens heen, je kunt voor en/of na de massage lekker onder je eigen douche stappen of in bad gaan en ik ruim alles weer op. Je mag na de massage ook direct naar bed, ik ruim wel op en trek de deur achter me dicht. Het voelt soms ook vertrouwder in je eigen huis.

Extra hulp

Als je voor een massage aan huis kiest omdat je zelf minder mobiel bent, dan kan het zijn dat je extra hulp nodig hebt. Ik heb geen medische achtergrond, maar voor de rest kan ik je overal mee helpen, zoals uit en aankleden, hulp bij het douchen of bij je persoonlijke verzorging. Ik wil graag dat een massage ook voor jou mogelijk is. 


Prominenter op de website

Ik heb de massages en workshops aan huis wat prominenter ingedeeld op de website. Een massage of workshop bij iemand thuis geven is, ondanks het vele gesjouw, erg leuk en mooi om te kunnen doen. Ik vraag wel een extra bijdrage van €10 bovenop het massagetarief en €0,19 per km voor mijn reiskosten. Massages en workshops aan huis kan je helaas niet online reserveren. ik moet rekening houden met de reistijden en de afspraken in mijn praktijk.