· 

Waar ben je gebleven?

Soms loopt het raar. Iemand komt regelmatig op bezoek en dan plots, zonder enige reden komen er geen nieuwe afspraken meer binnen. Natuurlijk kan daar van alles achter schuil gaan, maar ik weet het vaak niet. Een hele grote rede is dan men simpelweg niet weet dat er geen vervolgafspraken meer staan. Dan sluipt het er langzaam in dat je geen massages meer hebt staan en dat je ook de weldaad die een massage je bied aan het vergeten bent. Bij cliënten die volgens een vast schema op bezoek komen, geef ik altijd een seintje als er geen nieuwe afspraken meer in de agenda staan. dan wordt er snel weer een serie bijgeplakt. Natuurlijk kan het ook een financiële reden hebben. Ook al zit ik qua tarief onder het gemiddelde, je moet het wel kunnen ophoesten (mooi woord in corona tijd).

 

Vandaag heb ik een leuk aanbod via de mail gestuurd naar cliënten die echt al heeeleeeel lang niet meer op bezoek zijn geweest. Het is ook een reminder om weer eens aan jezelf te denken, want dat mag iedereen wel wat vaker doen.