· 

Openingstijden aangepast

Ik heb de aanvangstijden voor de massages wat aangepast. De laatste tijd is een massage in de ochtend of middag heel populair, dus door de starttijden wat aan te passen, kan ik deze tijden nu wat beter aanbieden. Mijn boekingsprogramma regelt dit helemaal zelf, dat is voor mij superhandig. Afhankelijk van de massageduur, zie je de aanvangstijden en dagen dat het mogelijk is. Lukt het niet voor 120 minuten? Probeer dan eens 90 minuten, wellicht past dat net wel. Deze tool zorgt er ook voor dat massages elkaar niet direct opvolgen. Erg fijn, dan hoef ik zelf minder bezig te zijn met plannen en kan ik me meer focussen op massages geven.

Reserveren

De eerste starttijd in de ochtend staat doordeweeks op 8:30 uur. Op zaterdag start ik een uurtje later. Afhankelijk van de reserveringen die al in mijn agenda staan, krijg je vanzelf een aantal mogelijke starttijden. Dat is vooruit gerekend vanaf 8:30 uur of teruggerekend vanuit mijn eindtijden. Op die manier vult mijn agenda zich vanzelf.

Afwijken

Het is wel lastiger om van de voorgestelde tijden af te wijken. Stel dat je per se om 10:00 wilt starten, dan blok je hiermee de mogelijkheid voor andere afspraken voor en na jouw tijd. Soms kan het, maar alleen in afstemming. Voor massages aan huis hanteer ik ook andere tijden ivm mijn reistijd.


Welke tijd je ook kiest voor een massage, het is altijd goed. Er zit geen verschil in het effect van een massage in de ochtend of in de avond.