· 

Waarom je niet voor mij kiest

De keuze voor een massage draait zeker niet enkel om de massagevorm. Er zijn veel meer schakelaartjes die je keuze bepalen. Natuurlijk passen mijn massages en mijn massagevisie niet bij iedereen en dat is prima. Er zijn zoveel massagevormen en nog meer masseurs en praktijken, er is keuze genoeg. Ik heb de belangrijkste redenen maar eens op een rijtje gezet waarom mensen niet voor mij of mijn praktijk kiezen.

Blootgewoon

Mijn massages onderga je blootgewoon. Soms is dat de rede om niet voor mijn massages te kiezen. Schaamte of vooroordelen spelen hier een grote rol in, terwijl dat niet nodig is.

Ik ben een man

Iedereen heeft een bepaalde reden om specifiek niet te kiezen voor mannelijke masseur. Ik denk dat het niets uitmaakt, ongeacht je gender of geaardheid, maar dat is aan jou.

Tarieven

Er zijn natuurlijk praktijken met een lager tarief dan dat ik hanteer. De vraag is of de massage en de service ook niet lager zijn. Mijn tarief ligt onder het basistarief voor een massage.


Afstand

Niet iedereen in Nederland woont in de buurt van mijn praktijk. De reisafstand is soms een rede om niet op bezoek te komen, terwijl ik ook cliënten heb die 2 uur reizen.

Massagevisie

Ik ben geen fysio masseur. Als het doel van de massage enkel is gericht op spierklachten, dan ben ik niet altijd de beste keuze. Ik geeft aandacht aan je als mens, niet enkel aan je spieren.

Je kent me al

Ik ben je vriend, (ex)collega, buurtgenoot, familielid of er komt al iemand bij me op bezoek die je kent. Dat geeft voor sommige een extra (onnodige) drempel, want het is prima en maakt geen verschil.


Extra informatie nodig?

Zit hier een of meerdere redenen bij waarom jij ook niet op bezoek komt? Laat het me weten, dan kan ik er meer informatie over geven en je evt twijfels wegnemen. Heb jij een andere reden om niet op bezoek te komen? Dan hoor ik het ook graag. Als er in deze top 6 helemaal geen redenen staan waarom je niet op bezoek zou komen, dan wordt het sowieso tijd voor een afspraak 😉