· 

In de wacht door corona

Zowel bestaande als nieuw cliënten hebben ooit aangegeven dat ze (nog) niet op bezoek komen voor een massage ivm corona. Deze cliënten zitten zelf in de kwetsbare groep of werken juist met kwetsbare mensen. Het is ook verstandig geweest om dan even niet voor een massage te kiezen. Ik kan natuurlijk onmogelijk 1,5 meter afstand houden als ik je een massage ga geven. Mijn praktijk is in de corona piek ook 3 maanden gesloten geweest.

 

Nu er wat tijd is verstreken en zelfs de 1,5 meter wordt losgelaten, is er feitelijk geen risico meer voor een massage. In de supermarkt kom je met veel meer mensen in contact dan in mijn praktijk. Ik ben tevens gevaccineerd. Natuurlijk zijn er nog steeds extra maatregelen van toepassing

 

In geef je geen hand als je binnenkomt

In de praktijkruimte staat desinfectiemiddel voor je handen

Alles in de praktijkruimte wordt na ieder bezoek gedesinfecteerd

Na iedere massage gaan alle ramen open om goed te luchten

Bij klachten (bij jou of bij mij) annuleren we de afspraak

Ik desinfecteer mijn handen voordat ik ga masseren.

Natuurlijk gebruik in schone handdoeken voor iedere cliënt

 

Mocht je al een tijdje in de wachtstand staan, het is echt prima om nu op bezoek te komen.