· 

Geluk

Mensen vragen me wel eens waarom ik massages geef, wat is het doel erachter, van waaruit komt je passie voor wat je doet. Dat is altijd een mooie vraag, maar ook persoonlijk. Als ik terugkijk, dan ben ik ongeveer 10 jaar geleden geïnspireerd geraakt voor het geven van massages door mijn toenmalige masseur. Ik had er veel baat bij en wilde dit ook zelf aan anderen kunnen bieden. Daarna ben ik gestart en nooit meer gestopt.

 

Hoewel ik ook de klassieke sportmassage kan geven, is mijn praktijk toch meer gericht op ontspanning. Ik ben geen fysio masseur, jij bent meer dan een been met botten, pezen en spieren. Ik geeft aandacht aan je als mens. Deze aanpak is uitgeroeid van een massagepraktijk naar massagetherapie en coaching. Natuurlijk heb ik ook cliënten die simpelweg een fijne massage willen, maar ook mensen met mentale klachten of angsten. 

 

Als ik dan kijk naar het doel van mijn massages, vooral naar de kwetsbare cliënten met soms tal van issues en problemen, dan is het heel gemakkelijk te benoemen. Ik wil graag dat iedereen hier net wat gelukkiger vertrekt dan dat hij of zij is binnengekomen. Thats it!