· 

Een half uurtje vroeger

De massages van 120 minuten worden steeds vaker geboekt. De tijd vliegt als je op de tafel ligt en dan is 120 minuten simpelweg erg fijn. Ik merk echter wel dat het dan ook wel wat laat kan worden. We kletsen even vooraf en voordat we starten zijn er soms al 20 minuten verstreken. Dan nog even uitkleden en omkleden, voor het het weet is het 20:30 voordat we starten. Dan ligt de eindtijd rond 22:30 en voordat jij hier weg bent, is het 23:00 uur en dan moet ik nog de boel gaan opruimen. het is dan vaal middernacht voordat ik helemaal klaar ben en in bedje lig. Moe maar voldaan, dat wel....

Vandaar dat ik de eindtijd voor de avonden een half uurtje vroeger heb gezet. ~Een massage van 120 minuten is nog steeds mogelijk in de avond, maar dan moet je wel om 19:30 starten ipv 20:00 uur. Dat geeft mij iets meer ruimte en tijd na de massage.