· 

Administratie

Vandaag maar eens door de formulieren op mijn website gelopen. Bij nieuwe cliënten gebruikte ik altijd 2 formulieren. Deze waren optioneel digitaal in te vullen. Het ging dan om een vrijwaring en om een intake formulier.

Vrijwaring

 

Simpelweg een akkoord dat als je de volgende dag je grote teen niet meer kan bewegen, je mij daar niet de schuld van kan geven. Als je deze niet digitaal had ingevuld, vroeg ik om een ondertekening ter plekke. Het was wel een beetje streng en te veel, want bij het maken van een afspraak ga je sowieso al akkoord met mijn algemene voorwaarden. Ik heb dit formulier laten vervallen.

Intake

 

Voorafgaande aan je eerste bezoek houden we een intake. Ik heb wat vragen voor je, maar deze vragen kun je ook vooraf beantwoorden. Scheelt weer tijd en anders duurt de massage wat korter. Deze intake kan je vanaf nu rechtstreeks op de website invullen, dat is veel handiger ipv een apart formulier via de mail.


Zo, dat scheelt weer werk en administratie. Lekker simpel, daar hou ik van