· 

Help mij helpen

Hoi bloglezer. Jij leest, net zoals velen anderen, mijn blog. Dat is al fijn, want dan weet ik dat ik het niet voor niets schrijf. Ditmaal vraag ik om je hulp. Wil je mij helpen om iemand anders te helpen? Ik geef regelmatig een massage aan mensen met anorexia. Dit is voor mij zo ontzettend mooi om te doen, want een massage kan voor iemand met anorexia zoveel doen en betekenen, soms ook echt het verschil maken om gelukkiger in het leven te staan.

De keuze om bij anorexia voor een massage te kiezen is niet gemakkelijk. Het is vaak een drempel, waar mensen overheen moeten stappen, vooral omdat iedereen al mijn massages blootgewoon ondergaat. Het heeft puur met de overgave aan de massage te maken en de praktijk wijst uit dat mijn massagevisie werkt!

Juist mensen die het moeilijk hebben helpen met mijn massagetherapie, dat is me heel dierbaar. Geloof me, mensen met anorexia hebben het extreem moeilijk en een massage kan in zoveel opzichten helpen, dat ik iedereen met anorexia een gratis eerste massage aanbied. Iemand hier gelukkiger zien vertrekken dan binnenkomen, dat is het enige doel.


Ken jij iemand met anorexia die je dit graag zou gunnen? Deel dan onderstaande pagina met diegene. Op die pagina staan ook linkjes om het te delen. Je kunt mij helpen om een ander te helpen, hoe mooi is dat! Zo kunnen we samen iets voor een ander betekenen. Je hulp hierin is echt welkom, alvast bedankt!